Merken

Scheepjes

Is één van de bekendste merken voor brei- en handwerkgarens en biedt mooie garens van goede kwaliteit. In de samenstelling van het garens is er volop keus: zuivere scheerwol, katoen en menging van verschillende grondstoffen. De keuze uit alle verschillende soorten van Scheepjes wol en garen is enorm.

DMC

Het DMC borduurgaren is effen van kleur en het meest gebruikte borduurgaren wereldwijd! DMC Mouline borduurzijde is 6 draads, dubbel gemerceriseerd 100% katoen met extra glans, hierdoor geeft het een prachtig resultaat. DMC Mouline is licht bestendig waardoor de kleuren lang mooi blijven. Wasbaar en doordat er geen verschil in verfbaden zit, is alle borduurzijde kleurecht. Alle kleuren zijn in de winkel aanwezig.

Botter ijsselmuiden

Botter ijsselmuiden is het grootste en bekendste sokkenwolmerk van Nederland: warm, stevig en slijtvast. Het merk staat voor duurzame producten die lang mee gaan en recyclebaar zijn.

Katia

Het Spaanse merk is zeer populair bij het breien én haken. De brede collectie bevat o.a. synthetische garens, katoen, lamswol, merino- en alpacawol, mohair en zijde. Ieder seizoen weet Katia weer te verrassen met nieuwe garens, die leverbaar zijn in vele prachtige kleuren. Van fijne haakgarens tot heerlijk dikke breiwol van Katia, bij mij vind je het allemaal. Katia besteedt met haar biologische en fair-trade producten veel aandacht aan het milieu én de wereld.

Lopi garens

Zijn afkomstig van de vacht van IJslandse schapen. Een warme, stevige wol die waterdicht is en fijn en zacht aanvoelt. Bij goed onderhoud is deze wol zo sterk dat je trui een leven lang meegaat. De productie wordt zo milieuvriendelijk mogelijk uitgevoerd en het gebruik van chemicaliën wordt tot een minimum beperkt.